Lets Dance övergrepp
Blogg

Lets Dance övergrepp

Det populära TV programmet Lets Dance blev skakat av ett sexuellt övergrepp. Personen som nu är misstänkt är en nyckelperson i programmet. TV 4 har nu tagit hjälp av produktionsbolaget som utreder ärendet vidare. Händelsen har inte blivit polisanmält.

Flashback Lets Dance övergrepp

Många detaljer om hur det misstänkta sexuella övergreppet gick till finns på Flashback. Trots att det finns olika versioner om vad som faktiskt hände menar många på forumet att händelsen ägt rum under en utekväll. Personerna som varit inblandade ska ha varit en del av produktionsteamet bakom Lets Dance. Dessutom ska händelsen ha ägt rum någonstans på Stureplan som är känt för vilda fester.

Det sexuella övergreppet ska ha kommit till under festkvällen där en manlig kollega ska ha varit särskilt intim med en annan kvinnlig kollega. Hela händelsen ska ha urartat med att mannen försökt ta på kvinnans intima kroppsdelar innanför trosorna.

Utredning pågår om sexuellt övergrepp

Programledaren Petra Mede har varit fåordig om händelsen, medan produktionsbolaget istället fått ta ett större ansvar. Dessutom har både programchefen på TV 4 och VD på produktionsbolaget uttryckt att de ser väldigt allvarligt på händelsen. Samtidigt har de framfört att det är viktigt att utreda händelsen noga och prata med alla som varit inblandade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *