Man City mot Real Madrid Laguppställning
Blogg

Man City mot Real Madrid Laguppställning

Manchester City Mot Real Madrid Laguppställning

Okej, plocka fram skrivaren! Här går vi in i hjärtat av Manchester City mot Real Madrid laguppställning. Frågorna virvlar, vem startar i anfallet? Vilken 4-3-3 uppställning kommer Zidane att använda i Madrids mittenfält? Oroa dig inte, jag kommer bryta ner det för er! Låt oss dyka inšš..

Till att börja med, låt oss starta med en överblick av de två lagens nuvarande form och verksamhet. Detta är bäst illustreras med hjälp av en tabell.

Lag Sista matchen Form
Manchester City Vinst 2-0 mot Paris SG VVVVV
Real Madrid Vinst 2-1 mot Osasuna VVVVV

Ser ganska bra ut, eller hur? Nu, om ämnet för uppställningen.

Manchester Citys Laguppställning

Guardiola är känd för sin 4-3-3 uppställning, och jag förväntar mig inte att han ändrar det mot ett så starkt Madrid-lag. Raheem Sterling, Gabriel Jesus och Riyad Mahrez kommer sannolikt att leda anfallet, med Kevin De Bruyne, Ilkay Gündogan och Fernandinho i mittenfältet. John Stones och Ruben Dias kommer troligen att utgöra defensiven, med Kyle Walker och Benjamin Mendy som backar.

Real Madrids Laguppställning

Som för Madrid, även Zidane har tenderat att favorisera en 4-3-3. Med spelare som Eden Hazard, Karim Benzema och Marco Asensio i anfallet, och Casemiro, Luka Modric och Toni Kroos i mittenfältet. Fullbacks kommer troligen att vara Ferland Mendy och Dani Carvajal, med Raphael Varane och Eder Militao som centrerar tillbaka.

Så, där har ni det! Två lag som är redo att kliva ut på planen och göra vad de gör bäst – spela fotboll! Hur tror du matchen kommer att gå? Tror du att det kommer att finnas några överraskande twistar i laguppställning?- endast tiden kan berätta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *