Snöänglar – Hur många avsnitt?
Blogg

Snöänglar – Hur många avsnitt?

Har du hört talas om serien Snöänglar och funderar på om den är värd att se? Ibland kan ju serier ha alldeles för få avsnitt för att det ska kännas värt. Man kan bli besviken och känna sig helt tom för att serien tar slut alldeles för snabbt.

Men visst blir man sugen att se något som säljs in med “Natten före julafton försvinner en fem veckor gammal baby från sitt hem. Polisen misstänker att ett brott kan ligga bakom försvinnandet.”

Varken på Svt eller netflix

Tyvärr spelar det just nu ingen roll hur gärna du vill se serien. Snöänglar som tidigare visades på Svt play går inte att streama någonstans just nu. Inte ens på Netflix där man annars brukar hitta mycket bra att se.

Finns Snöänglar som bok, kanske du då desperat undrar. Tyvärr inte det heller. Flera böcker finns med titeln Snöängeln, men ingen av dem handlar om ett försvunnet spädbarn. Eller om en trasig familj i ett kallt vintersverige. Där droger spelar en stor roll. Där man kastas fram och tillbaka mellan vad man tror har hänt barnet. Kan ett annat litet barn ha gjort något fruktansvärt hemskt?

Men för att besvara den ursprungliga frågan “snöänglar hur många avsnitt?” så har serien 6 avsnitt. Riktigt bra avsnitt som borde få dig att ge den en chans, även om du egentligen är typen som gillar riktiga långkörare med många säsonger. När den väl finns tillgänglig att streama igen. Om den kommer finnas tillgänglig igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *